RFEM

RFEM

Webbdesign · Webbutveckling
Ny plattform & medlemsportal för

RFEM

RFEM kontaktade Merlins Creative med uppdraget att modernisera och förbättra deras befintliga hemsida genom att flytta den från Snowfire till WordPress. Målet var att skapa en smidig plattform där RFEM medlemmar själva kan administrera sina kontaktuppgifter och där deras besökare enkelt kan hitta information om estetisk medicin och förbundet. Utöver att byta plattform var uppdraget att utveckla en funktionell inloggningsportal för medlemmar och säkerställa att deras befintliga grafiska profil följdes och förstärktes.
Hemsidan RFEM visas på en laptop
mockup för hela startsidan på rfem.se

Uppdragets omfattning

RFEM önskade en plattform som var lättare att hantera internt, samtidigt som de ville att deras medlemmar skulle få möjligheten att själva uppdatera sina uppgifter direkt på hemsidan. Med deras befintliga grafiska profil som utgångspunkt byggde jag en modern och användarvänlig webbplats där varje medlem har tillgång till en personlig inloggningsportal. Genom portalen kan medlemmarna själva administrera kontaktinformation, adresser och annan relevant data, vilket förbättrar synligheten för potentiella kunder som söker certifierade yrkesutövare inom estetisk medicin.


Ny webbplats med inloggningsfunktion

Hemsidan byggdes med WordPress, vilket gjorde att RFEM fick en plattform som är både flexibel och enkel att uppdatera. Jag anpassade webbplatsen efter RFEM’s specifika önskemål och säkerställde att alla designaspekter stämde överens med deras grafiska identitet. Resultatet blev en webbplats som möjliggör en smidigare hantering av medlemsuppgifter.


Medlemsportal för ökad tillgänglighet

Den inbyggda inloggningsportalen gör det enkelt för medlemmarna att själva hålla sina uppgifter aktuella, vilket i sin tur skapar ett mer dynamiskt och korrekt medlemsregister som är tillgängligt för allmänheten. RFEM kan nu erbjuda sina medlemmar ett mer användarvänligt sätt att hantera sina profiler samtidigt som de behåller full kontroll över sidan och dess innehåll.


Implementering för långsiktig användarvänlighet

Genom att använda RFEM’s grafiska profil och moderna verktyg skapade jag en plattform som inte bara möter deras nuvarande behov utan även ger möjligheter för framtida utveckling. Webbplatsen är lättnavigerad, säker och optimerad för både RFEM’s administratörer och medlemmar. Resultatet är en ny och funktionell hemsida som stärker RFEM’s digitala närvaro och ger medlemmarna ett användarvänligt sätt att representera sig själva och sina tjänster online.

Se fler kundcase

Kontakta Merlins Creative!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME