Götalands Industriservice

Götalands Industriservice

Webbdesign · Webbutveckling · SEO
Ny hemsida till

Götalands Industriservice

Götalands Industriservice AB kontaktade Merlins Creative för att skapa en ny webbplats. Målet var att utveckla en webbplats där de kunde presentera sina tjänster inom rivning, gasskärning, svetsning, reparationer och järnkonstruktioner på ett professionellt och användarvänligt sätt. Vi hjälpte Götalands Industriservice AB att ta fram en design och webbplats som reflekterar deras expertis och förstärker deras varumärke i industrisektorn.
Kundcase - Götalands Industriservice AB
Mockup över Götalands Industriservices startsida

Uppdragets omfattning

Jag fick äran att arbeta med Götalands Industriservice AB när de kontaktade mig för att skapa en ny hemsida och samtidigt byta plattform till WordPress. Med en tydlig vision om att modernisera sin närvaro online, och samtidigt behålla sin befintliga grafiska profil, skapade jag en design som speglar deras professionella identitet inom industriservice och deras expertis inom rivning, svetsning, gasskärning och reparationer.

Genom att använda deras färgpalett och visuella identitet, tillsammans med moderna designelement och ett funktionellt gränssnitt, byggde jag en hemsida som känns både uppdaterad och branschspecifik. Mitt främsta fokus låg på att göra sidan användarvänlig, tydlig och enkel att navigera för både kunder och samarbetspartners.


Webbplats byggd med WordPress och Breakdance

Hemsidan byggdes med WordPress och designades med hjälp av Breakdance, vilket gör att Götalands Industriservice AB enkelt kan administrera och uppdatera innehållet själva. I uppdraget ingick även att säkerställa att sidan är optimerad för att möta deras branschspecifika behov och samtidigt vara anpassad för framtida tillväxt.


SEO-optimering för ökad synlighet

För att förbättra Götalands Industriservices synlighet online arbetade jag med grundläggande SEO-optimering. Detta innefattade teknisk optimering för att säkerställa snabba laddningstider, effektiv cachelagring och bildoptimering. Dessutom skapade jag relevanta metatexter och alt-texter för att förbättra sidans synlighet i sökmotorer. Genom att kombinera teknisk optimering med strategisk innehållsoptimering kan Götalands Industriservice nu nå en bredare målgrupp och förbättra sin digitala närvaro.

Resultatet blev en modern och lättadministrerad webbplats som både behåller företagets grafiska profil och uppgraderar deras online-närvaro. Den nya designen stärker deras varumärke och ger användarna en smidig och engagerande upplevelse som speglar Götalands Industriservice AB professionalism och kompetens.

Se fler kundcase

Kontakta Merlins Creative!

Webbdesign & Webbutveckling · Analys & Optimering · Content & SEO · Marknadsföring & SOME